Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Дс-Жм 09:00-18: 00
Меню
Оңға қарай сырғытыңыз →
Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Өндірістік желілер POWERLAB
/
200 л/сағ өнімділігі бар итальяндық желато балмұздағын өндіруге арналған POWERLAB желісі
/
Өндірістік желілер POWERLAB
POWERLAB желісі балмұздақ дүкендері желісі үшін тиімді шешім болып табылады. Ол сенімділігімен, өнімділігімен және әмбебаптығымен ерекшеленеді. Бұл жеке немесе дәстүрлі рецепттер бойынша балмұздақ, шербет, желатон жасауға мүмкіндік береді, қалаған дәм нәтижесіне қол жеткізуге кепілдік береді.

Өндірістік желілермен салыстырғанда өндірістік сипаттамалары мен артықшылықтары:

  • Реттелетін өндірістік қуаттылық 8 сағаттық жұмыс үшін шамамен 1000 кг құрайды.
  • Өндіріс циклдері қол еңбегін үнемдей отырып оңтайландырылған.
  • Машинаның жұмыс циклдерін толық бақылау үшін орталықтандырылған басқару.
  • Қоспаның автоматты қозғалысы.
  • Қоспаны тасымалдау шлангілерін тазалауға арналған CIP (орында тазалау жүйесі).
  • Түпнұсқа рецепті бойынша балмұздақ жасау.
  • Жаңа піскен жемістерді өндіруде пайдалану мүмкіндігі.
  • Жаңғақтар мен басқа да қосындылармен пасталардың әртүрлі түрлерін пайдалану мүмкіндігі.
  • Дәмді өзгерту икемділігі.
  • Қосымша жылыту немесе салқындату жабдықтарын қажет етпейтін дербес жүйе.
Сызық құрамы:
A. Пастеризатор (1 бірлік)
B. Ортадан тепкіш санитарлық сорғы (2 бірлік)
C. Гомогенизатор (1 бірлік)
D. Салқындатқыш (2 бірлік)
E. Мұздатқыш (1 бірлік)
F. Басқару тақтасы (1 бірлік)
G. Платформа (1 бірлік)
H. Электр панелі (1 бірлік)
Көрсеткіш
Параметрлер
Өндірістік қуаты
200 л/сағ
Сызық өлшемдері (мм)
L 4790 x W 1600 x H 1600
Таза салмағы
1700 кг
Номиналды қуат
51 кВт
Платформаның салмағы
350 кг
Қуат көзі
400 В / 50 Гц / 3 F+N - кВт 60-100 А
Су шығыны /1000 л
4500/6000 л су температурасына/қысымына байланысты
Жылу шығыны
35 кВт / 30100 ккал/сағ