One Shot диспенсері балмұздақ салмасын таратады, бір әрекетте шоколадтың сыртқы қабығы мен өнімнің ішкі бөлігін жасайды. Толтыру 0+2 градус температурада басқарылатын бункер арқылы қолмен жүктеледі. Өндірілгеннен кейін штампталған өнімдер 20-40 минут ішінде -40 градус температурада қатты мұздату камерасына орналастырылады, содан кейін өнім сақтау үшін -20 градуста тоңазытқышқа жіберіледі:
- Толтыруды жасау үшін балмұздақ өндіруге арналған жабдықты қосымша сатып алу керек.
- Шынықтыру машинасы
- Жарылыс мұздату камерасы
- Мұздатқыш шкаф
- Көлденең орау машинасы
TUTTUNO ICE балмұздақ салмасы бар өнімдерді де, ганачь, гиандуя және желе салмасы бар өнімдерді де шығара алады.