Италиядан келген кондитерлік және нан пісіру жабдықтары
KZ
RU
Өтініш, нысанды толтырыңыз
Біз қысқа мерзімде еуропалық жабдық өндірушілердің түпнұсқа қосалқы бөлшектерін жеткіземіз. Өтінімді өңдеуді жеделдету үшін қосалқы бөлшектердің фотосуреттерін және машинаның фотосуреттерін қоса беруді ұсынамыз.
BEAN TO BAR - бұл жеке рецепт бойынша шоколад өндіру үшін бірін-бірі толықтыратын және бір-бірімен қосылған машиналардан тұратын желі.
/
Bean to BaR желісі
BEAN TO BAR шоколадының өндірісі какао бұршақтарын ROASTER машинасының көмегімен бірегей әдіспен қуырудан басталады.
Келесі кезең - WINNOWER машинасында какао дәндерін түйіршіктелген күйге дейін ұсақтау.
Содан кейін GRINDER PLUS какао ұштарын дымқыл какао массасына ұсақтайды. MICRON шарикті диірмені шоколадтың микробөлшектерін барынша ұнтақтайды және «жылтыратады», жұмсақ, қанық дәм жасайды.
Содан кейін какао массасы басқа ингредиенттермен араласады, оттегімен қаныққан және артық қышқылдық пен ылғалдан тазартылған CONCA машинасында біріктіріледі. Кончинг - шоколад жасау процесінің негізгі қадамы.
VAGLIO елеуіш талшықтардың, қабықтардың және басқа бөгде заттардың қалдықтарын жояды, өнімді дірілмен елеуі нәтижесінде технологиялық қоспаларды сүзеді және жояды.
Bean to Bar шоколады өндірісіндегі соңғы кезең оны Selmi машиналарында (Legend, Plus EX, Top EX) шынықтыру және қалыптау болып табылады.
Selmi BEAN TO BAR желісін қандай машиналар құрайды?