Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Дс-Жм 09:00-18: 00
Меню
Оңға қарай сырғытыңыз →
Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Өндірістік желілер KONOMAC
Кесетін түтіктерді өндіруге арналған өндірістік желілер

Кондитерлік және нан пісіру өнеркәсібінде 40 жылдық тәжірибесі бар Konomac компаниясы нарыққа сабандарды екі жағынан автоматты түрде мұқият жабатын, қосымша қол еңбегін болдырмайтын бірегей және инновациялық сабан жасау машиналарын сәтті енгізеді.

Егжей-тегжейлерге назар аудару, кәсібилік және даму Konomac құндылықтары болып табылады, олар жеке көзқарас, машина сапасы мен қызмет көрсету деңгейін үздіксіз жақсарту арқылы тұтынушы табысына ықпал етеді.
Машиналардың жұмыс принципі:
  • Konomac машиналарындағы қамыр илектен (алдын ала илектелген және илектеуге оралған) беріледі.
  • Содан кейін кесу қондырғысынан өтіп, қажетті ені жолақтарға бөлінеді.
  • Осыдан кейін олар алюминий цилиндрлеріне оралады, олар автоматты түрде илектеу қондырғысына беріледі.
  • Кейіннен кесу орталықтандырылған, мұнда тамаша тегіс ашық жиектер пайда болады.
  • Соңғы кезең - жабу қондырғысы, онда түтік екі жағынан мұқият жабылады және оған ұқыпты көрініс беру үшін бұзушылықтар тегістеледі.

LA CANNONCINA
Шағын кондитерлік цехтар үшін өте қолайлы және минутына 28 сабан шығара алады.

Тек бір оператор басқаратын La Cannoncina қамырдың кез келген түрімен жұмыс істейді, сондықтан әрбір кондитер аспаз өзінің құпия рецептін еркін пайдалана алады. Түтіктің дөңгеленген бөліктері спиральді илектеу процесінде қалыптасады, тіпті пісіргеннен кейін де әуе, нәзік және тегіс жиектері бар керемет көрініске ие болады.

LA GIANFRANCO
Құрылғы жоғары өнімді, минутына 44 қуыс түтік шығаруға қабілетті.

Мұндай түтіктер керемет десерттердің, торттардың және түпнұсқа тағамдардың негізі болып табылады. Түтіктердің ұзындығы 9-дан 15 см-ге дейін, ал диаметрі 1-ден 2 см-ге дейін өзгереді.

Итальяндық Konomac машиналарының басты бәсекелестік артықшылығы - олар екі жағынан түтіктерді мұқият жабады. Бұл 2-3 оператордың қол еңбегін алмастыруға және өнімділікті айтарлықтай арттыруға мүмкіндік беретін автоматтандырылған операция.

МОДЕЛІ
LA CANNONCINA
LA GIANFRANCO
Сыйымдылығы
28 сабан/минут
44 сабан/минут
Түтік ұзындығы
90-нан 155 мм-ге дейін
90-нан 155 мм-ге дейін
Түтіктердің диаметрі
10-нан 20 мм-ге дейін
10-нан 20 мм-ге дейін
Өлшемдері, см
150 x 80 см. Бүктелген 55x55 см
170 x 125 см
Қуат, кВт
0,01
0,03
Кернеу, Вт
220 Вт
380 Вт
Сипаттамалары
Түтіктің екі ұшын жабуға қабілетті шағын кондитерлік цехтарға арналған жалғыз автоматты машина пісіруге дайын.
Пісіруге дайын сабанның екі ұшын жабуға қабілетті жалғыз жоғары өнімді автоматты машина.