Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Дс-Жм 09:00-18: 00
Меню
Оңға қарай сырғытыңыз →
Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы

Ұнтақтау диірмені GRINDER

Bean to Bar Selmi тізбегінің үшінші элементі, бұл машинаның алдын ала ұнтақталған какао бұршақтарын бөлшектерінің мөлшері 200-ден 250 микронға дейінгі какао пастасына айналдыру мүмкіндігі бар.
Өнім «алдын ала паста» алу үшін машинаның ішінде орналасқан тот баспайтын болаттан жасалған түйреуіштер арқылы тазартылады.
Бұл машинаның әмбебаптығы мен пайдаланудың қарапайымдылығы какао бұршақтары мен жаңғақтарды ғана емес, сонымен қатар кептірілген жемістерді де өңдеуге мүмкіндік береді.

Ерекшеліктер
  • Зертханаларға, шоколад дүкендеріне және кондитерлік цехтарға қолайлы.
  • Тот баспайтын болаттан жасалған білікшелер.
  • Тот баспайтын болаттан жасалған түйреуіштер.
  • Кептірілген жемістер немесе какао бұршақтары үшін 15 кг резервуар.

Техникалық деректер
  • Кернеу: 220 В бір фазалы 50 Гц.
  • Қуаты: 4 кВт – 16 А – 3 полюс.
  • Өнімділік: 35-40 кг/сағ.
  • Габариттік өлшемдері: 1400x550x800 мм.
Сондай-ақ қараңыз