Италиядан келген кондитерлік және нан пісіру жабдықтары
KZ
RU
Өтініш, нысанды толтырыңыз
Біз қысқа мерзімде еуропалық жабдық өндірушілердің түпнұсқа қосалқы бөлшектерін жеткіземіз. Өтінімді өңдеуді жеделдету үшін қосалқы бөлшектердің фотосуреттерін және машинаның фотосуреттерін қоса беруді ұсынамыз.
SELMI CONCA шоколад массасын біркелкі араластыруға мүмкіндік береді, осылайша оны оттегімен қанықтырады және артық қышқылдық пен ылғалды кетіреді.
SELMI CONCA-да араластыру кәдімгі пышақ айналуы және орбиталық айналмалы ротор жүйесі арқылы жүзеге асады. Стандартты жұмыс циклі әдетте 8 және 12 сағат аралығында болады және біртекті және мінсіз қоспаны шығарады. Коншинг ұзақтығын өнімге жеке дәм қасиеттерін беру үшін реттеуге болады.
Кончинг шоколадты өндіру процесіндегі негізгі қадам болып табылады, ол шоколадтың дәмін жылу мен үйкеліс арқылы дамытады, артық қышқылдық пен ылғалды кетіреді.
Сенсорлық панель операторға кончинг циклінің уақытын, температурасын, араластыру қарқындылығын және оттегімен қанығу деңгейін реттеуге мүмкіндік береді.
SELMI CONCA қажет болған жағдайда пайдаланылған бағдарламаларды сақтауға мүмкіндік береді.
Сондай-ақ қараңыз
Деректерді толтырыңыз және біздің менеджер жақын арада Сізбен хабарласады!