Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Дс-Жм 09:00-18: 00
Меню
Оңға қарай сырғытыңыз →
Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы

Шоколадты массаға арналған машина CONCA 200

SELMI CONCA шоколад массасын біркелкі араластыруға мүмкіндік береді, осылайша оны оттегімен қанықтырады және артық қышқылдық пен ылғалды кетіреді.

SELMI CONCA-да араластыру кәдімгі пышақ айналуы және орбиталық айналмалы ротор жүйесі арқылы жүзеге асады. Стандартты жұмыс циклі әдетте 8 және 12 сағат аралығында болады және біртекті және мінсіз қоспаны шығарады. Коншинг ұзақтығын өнімге жеке дәм қасиеттерін беру үшін реттеуге болады.

Кончинг шоколадты өндіру процесіндегі негізгі қадам болып табылады, ол шоколадтың дәмін жылу мен үйкеліс арқылы дамытады, артық қышқылдық пен ылғалды кетіреді.

Сенсорлық панель операторға кончинг циклінің уақытын, температурасын, араластыру қарқындылығын және оттегімен қанығу деңгейін реттеуге мүмкіндік береді.

SELMI CONCA қажет болған жағдайда пайдаланылған бағдарламаларды сақтауға мүмкіндік береді.
Сондай-ақ қараңыз