Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы
Дс-Жм 09:00-18: 00
Меню
Оңға қарай сырғытыңыз →
Наубайхана жабдықтары
Жаңғақтарды өңдеу
Кондитерлік жабдық
Орау жабдығы

BS2 өнімді қалыптау машинасы

SANDORE BS2 – «қатты», «тұтқыр» немесе «жұмсақ» қамырдан экструзия әдісімен өнімдерді қалыптауға арналған екі бункерлі машина.

Өнім: әртүрлі печенье (салмасы бар және салмасы жоқ, жаңғақтар, тәтті жемістер және басқа фракциялар қосылған), пряниктер, картоп торттары, нан таяқшалары, барлар, сондай-ақ ірімшік торттары, котлеттер, вегетариандық бургерлерге арналған препараттар және басқа өнімдер.

Ерекшеліктер:
  • Машина толығымен баспайтын болаттан жасалған.
  • Қамыр ыдысы (8 кг) қос бұрандалы, кептірілген жемістерді, шоколад кесектерін және басқа қоспаларды қосып қамырды сығуға мүмкіндік береді.
  • Құю ыдысы (8 кг) екі бұрандалы, біркелкі консистенциялы жұмсақ салманы да, әртүрлі қоспалары бар қатты салманы да (жаңғақ, мейіз, шоколад және т.б.) қолдануға арналған.
  • Қорғаныс торы бар жәшіктер жуу үшін оңай бөлшектеледі.
  • Өнімге байланысты өнімділік - 120 кг/сағ.
  • Қамырды экструзияға арналған саптаманың минималды диаметрі 15 мм.
  • Қамырды экструзияға арналған саптаманың максималды диаметрі 60 мм.
  • Механикалық кесуді пайдаланатын машина өнімділігі 90 дана/мин.
  • Пневматикалық кесуді қолданатын станоктың өнімділігі 120 дана/мин.

Стандартты жабдық мыналарды қамтиды:
  • Қамырды экструзияға арналған саптамалар жинағы, диаметрі 24, 28, 32 мм.
  • Диаметрі 12/15 мм толтыру саптамаларының жинағы.
  • Тот баспайтын болаттан жасалған пышақпен, пластмассадан жасалған пышақпен және қыздырылған қалып ұстағышымен гильотинді блок.

Қосымша:
  • Үшінші бункер
  • Сәндік ролик (бір немесе қос)
  • Өнімдерді дөңгелектеуге арналған құрылғы
  • Көлбеу экструзия басы
  • Автоматты науа жинағыш

Техникалық деректер:
  • Электр қосылымы - 400/220 В, 50/60 Гц.
  • Ені 150 мм конвейер таспасы.
  • Сығылған ауа қосылымы - 6 бар.
  • Қуаты - 2 кВт.
Сондай-ақ қараңыз